Social Recruitment

Samen met jou maken we Nederland elke dag écht een stukje schoner en mooier.

Offerte aanvragen
Opgeleid talent
Maatwerk
Nazorg & coaching
Social Return

JOUW NIEUWE TALENT

Nelis leidt gemotiveerde jongeren op. Gedurende 1 a 2 maanden gaan we intensief aan de slag met vak-inhoudelijke ontwikkeling, werknemersvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ook bieden we hulp bij multi-problematiek zoals budgetcoaching, wonen en gezondheid. Want, gedoe aan je hoofd werkt niet. Door het oplossen van multi-problematiek is er volledige focus om weer te ‘shinen’ op werk. Nelis Fikst.

Na de opleiding krijgen jongeren een arbeidsovereenkomst. Ze kunnen dan aan de slag gaan bij Nelis, of doorstromen naar partners.

Zoek jij nieuwe medewerkers? Wij delen onze talenten graag! Waarom? Zo helpen we jullie aan goede medewerkers en inspiratie tot meer sociaal ondernemen, talent aan doorgroeimogelijkheden bij mooie bedrijven en Nelis kan weer nieuw talent een plekje bieden en doen waar we goed in zijn; opleiden en fiksen.

Typisch Nelis:

  • Talent wat er klaar voor is laten we doorstromen. Dat vinden we heel jammer, want we verliezen toppers, maar we doen het wel!
  • In en rondom de Randstad.
  • Het is maatwerk hoe we de samenwerking met partners vormgeven: talent kan na 1 maand doorstromen, maar ook na een jaar ervaring als dat de wens is. Uiteraard is het belangrijkste dat er van beide kanten, de partner en het talent, een klik is tijdens een eerste kennismaking.
  • We zorgen voor nauw contact met partners en talent, ook als iemand al bij ons weg is. Nazorg & coaching blijft belangrijk.

WHAT’S IN IT FOR YOU

  • Nieuw talent: jongeren die bij ons zijn opgeleid kunnen doorstromen naar jullie organisatie.
  • Invullen van Social Return verplichting: onze diensten kan je voor 100% (PSO30+) opvoeren voor je Social Return verplichting.
  • Impact PR: creatieve en zakelijke communicatie om de gemaakte impact met jullie interne en externe netwerk te delen.
  • Allerbelangrijkst: toekomstperspectief voor ongekend talent.
  • Interesse in referenties? We werken voor toonaangevende bedrijven als Facilicom, CSU en Fortron die graag hun positieve ervaring met Nelis delen.

MEER INFORMATIE?

Wij komen graag vrijblijvend met je in contact!

 

Frederiek Verwest
Chef Talent & Groei

Partners over ons

 

“Wij als Hogeschool Utrecht zijn ontzettend blij met onze samenwerking met Nelis. Maatschappelijke impact staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is het super dat wij middels deze samenwerking kunnen bijdragen aan het opleiden van jongeren met een onbenut arbeidspotentieel tot echte vak- mannen of vrouwen. Én dat levert ons ook nog eens schone ramen op!” Hogeschool Utrecht Dora Spronk
"Wij werken al een flink aantal jaren samen met Nelis. Eerst alleen in Amsterdam, maar dat is inmiddels uitgebreid tot winkels door het hele land. Wij zijn uiterst tevreden en als wij in het werkgebied van Nelis winkels openen, dan zullen we hen zeker inschakelen voor de glasbewassing. De kwaliteit is goed en wat wij prettig vinden, is dat zij jongeren die niet snel een baan vinden helpen met een opleiding en een werkplek." RataPlan Jan Coersen
"Ik werk al 2,5 jaar tevreden samen met Nelis. Bij Hotel Jansen proberen we zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen; milieubewust, inclusief en sociaal. Daarnaast hebben we veel ramen... Hotel Jansen en Nelis zijn dus een perfecte combinatie." Hotel Jansen Klaas Bruinsma
#NIETGAMENMAARZEMEN Vraag offerte aan

ONZE ANDERE DIENSTEN

Schoonmaak

Onze trouwe en vrolijke schoonmaaktalenten denken mee, zijn betrokken en gemotiveerd. We promoten zoveel mogelijk dagschoonmaak zodat onze talenten een gezicht zijn voor jouw organisatie en andersom.

Lees meer
Glas-gevelreiniging

Kwalitatieve en veilige glas- en gevelreinigingswerkzaamheden. Van Haagse particulieren tot grote kantoren door het land. Jouw gebouw als blinkend visitekaartje voor alle pandbezoekers.

Lees meer
Zonnepaneelreiniging

Veilige en vakkundige reiniging met speciale borstels voor een optimaal resultaat van je panelen. Uitvoer op een schuin of plat dak met ladder of hoogwerker en van kleine eilandjes tot voetbalvelden.

Lees meer
Klusjes

Van eenvoudige hand- en spandiensten tot vakmanszaken, zoals behangen, schilderen, timmerwerkzaamheden en vloeren leggen.

Lees meer