Schoonmaak

Samen met jou maken we Nederland elke dag écht een stukje schoner en mooier.

Offerte aanvragen
Landelijk inzetbaar
Ontzorgen van A tot Z
Duurzame middelen
Social Return

(A)SOCIAAL SCHOON MET NELIS

Typisch Nelis:

 • Ontzorgen van A tot Z.
 • We promoten altijd de dag-schoonmaak. Zo krijgen onze collega’s een gezicht en een naam bij de opdrachtgever en andersom. Door elkaar te kennen ontstaat vertrouwen, goede communicatie en uiteindelijk een beter resultaat. Er wordt gezien met hoeveel plezier ons talent elke dag aan het werk gaat en hoe ze hun technieken van de SVS-vakopleiding toepassen op jullie interieur. Zo wordt onze schoonmaker ook onderdeel van jouw team. Iedereen wil er toch bij horen?
 • Werken volgens een werkprogramma behoort tot de mogelijkheden maar het liefst gaan we voor resultaatgericht werken. Het gaat er namelijk om dat wat vies is schoon wordt en voor het schone niet onnodige middelen en materialen worden verbruikt. Onze schoonmakers zijn getraind om proactief een ruimte te bekijken zoals een gebruiker van de ruimte dat zou doen en kunnen heel goed inschatten wat nodig is.
 • Vak-idioten samen met onze talenten.
 • Elektrisch rijden en gebruik van duurzame producten.
 • Korte lijnen in communicatie.
 • Marktconforme prijzen.
 • We worden net zo streng gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid als op social impact. Naast opname in het Register Code Sociaal Ondernemen en het PSO30+ certificaat zijn we ook ISO9001, VCA en NEN 4400-1 gecertificeerd en lid van Schoonmakend Nederland.

WHAT’S IN IT FOR YOU

 • Klus gefikst
 • Invullen van Social Return verplichting: onze diensten kan je voor 100% (PSO30+) kunt opvoeren voor je Social Return verplichting.
 • Impact PR: creatieve en zakelijke communicatie om de gemaakte impact met jullie interne en externe netwerk te delen.
 • Nieuw talent: jongeren die bij ons zijn opgeleid kunnen doorstromen naar jullie organisatie.
 • Allerbelangrijkst: toekomstperspectief voor ongekend talent.
 • Interesse in referenties? We werken voor toonaangevende bedrijven als Gemeente Den Haag, HogeSchool Utrecht en Facilicom die graag hun positieve ervaring met Nelis delen.

MEER INFORMATIE?

Wij komen graag vrijblijvend met je in contact!

 

Jack Grondel
Chef Operatie

Partners over ons

 

"Ik werk al 2,5 jaar tevreden samen met Nelis. Bij Hotel Jansen proberen we zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen; milieubewust, inclusief en sociaal. Daarnaast hebben we veel ramen... Hotel Jansen en Nelis zijn dus een perfecte combinatie." Hotel Jansen Klaas Bruinsma
"Wij werken al een flink aantal jaren samen met Nelis. Eerst alleen in Amsterdam, maar dat is inmiddels uitgebreid tot winkels door het hele land. Wij zijn uiterst tevreden en als wij in het werkgebied van Nelis winkels openen, dan zullen we hen zeker inschakelen voor de glasbewassing. De kwaliteit is goed en wat wij prettig vinden, is dat zij jongeren die niet snel een baan vinden helpen met een opleiding en een werkplek." RataPlan Jan Coersen
“Wij als Hogeschool Utrecht zijn ontzettend blij met onze samenwerking met Nelis. Maatschappelijke impact staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is het super dat wij middels deze samenwerking kunnen bijdragen aan het opleiden van jongeren met een onbenut arbeidspotentieel tot echte vak- mannen of vrouwen. Én dat levert ons ook nog eens schone ramen op!” Hogeschool Utrecht Dora Spronk
#NIETLULLENMAARPOETSEN Vraag offerte aan

ONZE ANDERE DIENSTEN

Glas-gevelreiniging

Kwalitatieve en veilige glas- en gevelreinigingswerkzaamheden. Van Haagse particulieren tot grote kantoren door het land. Jouw gebouw als blinkend visitekaartje voor alle pandbezoekers.

Lees meer
Zonnepaneelreiniging

Veilige en vakkundige reiniging met speciale borstels voor een optimaal resultaat van je panelen. Uitvoer op een schuin of plat dak met ladder of hoogwerker en van kleine eilandjes tot voetbalvelden.

Lees meer
Klusjes

Van eenvoudige hand- en spandiensten tot vakmanszaken, zoals behangen, schilderen, timmerwerkzaamheden en vloeren leggen.

Lees meer
Huismeester

Vakkundige huismeesters met gouden handjes en een luisterend oor. Proactief, veilig en vertrouwd. Letterlijk en figuurlijk een sociaal centraal aanspreekpunt.

Lees meer