ZONNEPANEELREINIGING

Samen met jou maken we Nederland elke dag écht een stukje schoner en mooier.

Vraag offerte aan
Landelijk inzetbaar
Ontzorgen van A tot Z
Duurzame middelen
Social Return

(A)SOCIAAL SCHOON MET NELIS

Steeds meer daken van particulieren en bedrijven liggen vol zonnepanelen, wat bijdraagt aan een duurzame samenleving. Het is wel van belang om de zonnepanelen schoon te maken om het optimale rendement te behouden. Nelis heeft zich de afgelopen 4 jaar gespecialiseerd in zonnepaneelreiniging.

Typisch Nelis:

 • Ontzorgen van A tot Z.
 • Met speciaal ontwikkelde borstels werken wij vanaf het dak, hoogwerker of vanaf de grond om tot een optimaal resultaat te komen. Bij het reinigingsproces wordt alleen osmosewater gebruikt. Osmosewater heeft het voordeel dat het kalkvrij en streeploos opdroogt.
 • Vak-idioten samen met onze talenten.
 • Elektrisch rijden en gebruik van duurzame producten.
 • Korte lijnen in communicatie.
 • Marktconforme prijzen.
 • Nelis werkt met een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), veiligheidsplan en gekeurde valbeveiliging.
 • We worden net zo streng gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid als op social impact. Naast opname in het Register Code Sociaal Ondernemen en het PSO30+ certificaat zijn we ook ISO9001, VCA en NEN 4400-1 gecertificeerd en lid van Schoonmakend Nederland.

WHAT’S IN IT FOR YOU

 • Klus geklaard.
 • Invullen van Social Return verplichting: onze diensten kan je voor 100% (PSO30+) opvoeren voor je Social Return verplichting.
 • Impact PR: creatieve en zakelijke communicatie om de gemaakte impact met jullie interne en externe netwerk te delen.
 • Nieuw talent: jongeren die bij ons zijn opgeleid
 • Allerbelangrijkst: toekomstperspectief voor  ongekend talent
 • Interesse in referenties? We werken voor toonaangevende bedrijven als Gemeente Den Haag, Hogeschool Utrecht en Facilicom die graag hun positieve ervaring met Nelis delen.

MEER INFORMATIE?

Wij komen graag vrijblijvend met je in contact!

 

Jack Grondel
Chef Operatie

Partners over ons

 

"Ik werk al 2,5 jaar tevreden samen met Nelis. Bij Hotel Jansen proberen we zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen; milieubewust, inclusief en sociaal. Daarnaast hebben we veel ramen... Hotel Jansen en Nelis zijn dus een perfecte combinatie." Hotel Jansen Klaas Bruinsma
"Wij werken al een flink aantal jaren samen met Nelis. Eerst alleen in Amsterdam, maar dat is inmiddels uitgebreid tot winkels door het hele land. Wij zijn uiterst tevreden en als wij in het werkgebied van Nelis winkels openen, dan zullen we hen zeker inschakelen voor de glasbewassing. De kwaliteit is goed en wat wij prettig vinden, is dat zij jongeren die niet snel een baan vinden helpen met een opleiding en een werkplek." RataPlan Jan Coersen
“Wij als Hogeschool Utrecht zijn ontzettend blij met onze samenwerking met Nelis. Maatschappelijke impact staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is het super dat wij middels deze samenwerking kunnen bijdragen aan het opleiden van jongeren met een onbenut arbeidspotentieel tot echte vak- mannen of vrouwen. Én dat levert ons ook nog eens schone ramen op!” Hogeschool Utrecht Dora Spronk
#NIETGAMENMAARZEMEN Vraag offerte aan

ONZE ANDERE DIENSTEN

Schoonmaak

Onze trouwe en vrolijke schoonmaaktalenten denken mee, zijn betrokken en gemotiveerd. We promoten zoveel mogelijk dagschoonmaak zodat onze talenten een gezicht zijn voor jouw organisatie en andersom.

Lees meer
Glas-gevelreiniging

Kwalitatieve en veilige glas- en gevelreinigingswerkzaamheden. Van Haagse particulieren tot grote kantoren door het land. Jouw gebouw als blinkend visitekaartje voor alle pandbezoekers.

Lees meer
Klusjes

Van eenvoudige hand- en spandiensten tot vakmanszaken, zoals behangen, schilderen, timmerwerkzaamheden en vloeren leggen.

Lees meer
Huismeester

Vakkundige huismeesters met gouden handjes en een luisterend oor. Proactief, veilig en vertrouwd. Letterlijk en figuurlijk een sociaal centraal aanspreekpunt.

Lees meer