Wie zijn wij?

Moet je dat nu nog vragen?

Contact opnemen
Vak-idioten sinds 1918
Facilitaire- en impactpartner
Toekomstperspectief voor talent
Even voorstellen

Nelis bestaat al zo’n 103 jaar, ‘we go way back’. Nelis is opgestart door de vader van opa Nelis, de opera zingende glazenwasser uit de Schilderswijk van Den Haag. We geloven in (a)sociaal schoon: uitblinkende facilitaire- en onderhoudsdiensten door mensen met ongekend talent. Nieuwe talenten krijgen toekomstperspectief: een opleiding en werk waar ze trots op kunnen zijn. Daarnaast fiksen we met onze stichting wat er nodig is. Er zijn vaak meerdere redenen waarom iemand niet aan het werk is. We bieden (samen met partners) hulp op het gebied van wonen, persoonlijke ontwikkeling, budgetcoaching, justitiële vraagstukken, verslaving en sport. Gedoe aan je hoofd is namelijk gedoe op werk. Bij ons kunnen ze weer met alle focus gaan shinen op de arbeidsmarkt en in het leven. Dat zorgt elke dag weer voor blije talenten en Nelis-partners.

Neem contact op
#NIETGAMENMAARZEMEN Kom je bij ons werken?

De Nelis Aanpak

Alleen komen we nergens. We zetten ons elke dag weer in om Koekeloerders* te werven, op te leiden, te coachen en te laten shinen als vak-idioten, bij Nelis en bij partners. Dit zorgt voor social impact, kwalitatief goede dienstverlening en vooral: leuk en bijzonder werk.

*Iemand die heel de dag zit en voor zich uitkijkt: hij zit de hele dag voor het raam te koekeloeren

We openen ogen,

Schone ramen geven je weer zicht op de wereld om je heen en dat is precies wat we doen. Bewustzijn creëren. Kijk om je heen! Er is nog teveel ongekend talent. Mensen die gewoon een beetje wind in de zeilen nodig hebben. Dan moeten we ze soms even laten zien hoe geweldig onze vak is. Nelis is daarmee een ware ambassadeur van ons vak en de branche.

 

nemen het voortouw

Wij geven het voorbeeld en laten zien dat commerciële facilitaire dienstverlening ook sociaal maatschappelijk kan. Mensen met een ongekend talent worden opgeleid in ons mooie vakgebied en vinden (weer) toekomstperspectief. We geven vertrouwen, liefde, soms een schop onder de kont en hulp bij Multiproblematiek. Want gedoe aan je hoofd werkt niet. Zo zorgt Nelis voor duurzame arbeidsparticipatie.

en inspireren

We juichen organisaties toe om winst te maken en zo nog meer maatschappelijke impact te realiseren: ‘doe wat je belooft zonder geitenwollen sokken benadering’. We inspireren organisaties om ons model te volgen en onze talenten in dienst te nemen. We starten lange termijn samenwerkingen en delen onze lessons learned. Alleen in ketensamenwerking kunnen we écht iets bereiken.

Ons team

Wij zijn team Nelis. Elke dag staan wij met een glimlach op om onze missie nog een stukje meer de wereld in te slingeren en samen social impact te maken. Maak kennis met ons team:

Bekijk het team
#23: Hoe is het nu met Devano?

Devano (24) werkte 5 maanden met leermeester Marco in Amsterdam. In die maanden leerde hij steeds beter glazenwassen. Via Nelis kon hij bij GOM aan de slag. Hoe schopte Devano het al snel zo ver?

Lees meer
#7 DOE JIJ AL SOCIAAL INKOPEN?

Van bedrijven wordt verwacht dat ze maatschappelijk verantwoordelijkheid nemen. Dat kan goed samengaan met zakelijk succes.

Lees meer
#4 NELIS BEHAALT PSO30+ CERTIFICAAT

Nelis Company heeft een bijzondere erkenning verlengd. Onze Haagde onderneming behoort tot de meest sociale bedrijven van Nederland.

Lees meer