Wij zoeken een HR Officer, vanaf nu: Chef HR (Parttime)

Vacature alert: wij zoeken een HR Officer (aka Chef HR).

Even voorstellen: over Nelis

We zijn een sociale onderneming met een missie: kansen bieden voor jongeren die het om wat voor reden dan ook niet lukt om (terug) de arbeidsmarkt op te komen. We bieden opleidingen, werk en o.a. hulp bij budget coaching, wonen en persoonlijke ontwikkeling. Met liefde, aandacht en een schop onder je kont. We fiksen wat nodig is. Al 104 jaar. We leiden talent op voor glas-gevelreiniging, zonnepaneelreiniging, onze klusjesdienst en de schoonmaak. Als je bij ons komt werken, maak je de wereld elke dag een beetje mooier.

Wat doe je als Chef HR bij Nelis:

Als Chef HR zorg jij ervoor dat de HR-organisatie van Nelis gestroomlijnd loopt, dit is jouw terrein. Je verleent service aan zowel de klanten van Nelis als aan ons Nelis-talent; ons personeel.

Wat doe je dan zoal op een dag?

– Je start de dag met een personeelsoverleg samen met je collega’s. We bespreken hoe het met nieuwe talenten gaat en wat er nog geregeld moet worden. Jij gaat aan de slag om een VOG aan te vragen en kijkt of ze meteen mee kunnen met een opleidingsdag.
– Je tekent een contract met een nieuwe medewerker en je maakt daar een feestje van!
– We moeten ons PSO30+ keurmerk weer aanvragen en de benodigde documenten en verantwoording afleggen. Dit ben je aan het voorbereiden, want jij houdt niet van laatste-moment-werk.
– Je brainstormt samen de Impact Manager om te verkennen hoe we het onboarding proces van kandidaten nog duidelijker en effectiever kunnen organiseren én leuker en meer Nelis kunnen maken.
– Je weet wanneer er even genoeg gewerkt is; je bent degene die de vrijdagmiddagborrel opent.

Hier herken jij jezelf in:

– Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol.
– Je houdt secuur de personeelsadministratie op orde en zorgt ervoor dat alle processen juist lopen.
– Je hebt ervaring met het aanleveren en controleren van salarismutaties.
– Kennis van regelgeving op het gebied van arbeidsparticipatie is een pré.
– Je bent iemand die warmte brengt in het team en een luisterend oor kan bieden.
– Je bent flexibel en kan goed tegen een veranderende omgeving.
– Je denkt graag na over hoe we de HR-organisatie en werkwijze steeds weer een beetje beter kunnen maken. Je vindt het leuk om strategisch mee te denken en komt met nieuwe inzichten en ideeën. We worden blij van pro-activiteit!

What’s in it for you:

– Een baan bij de leukste sociale onderneming van Nederland voor 16 tot 24 uur per week.
– Een leuk salaris.
– De vrijheid en ruimte om jouw eigen functie mee in te richten.
– Ontwikkelmogelijkheden; we zijn een groeiende organisatie.
– Flexibele werktijden en mogelijkheden om thuis te werken.
– Een team waar veel energie, passie en ambitie zit en waar we kunnen afwisselen tussen kwetsbaar opstellen en stomme grappen maken tijdens de barbecue of borrel.
– Een surf-clausule of een andere-hobby-clausule? Fietsen wij in je contract.

Lijkt dit je wat? Stuur een motivatiebrief en CV aan info@nelis.company. Voor vragen kan je ook altijd even bellen naar 06-23769526. Elke vorm die je kunt bedenken om jouw unieke, passende en energieke motivatie met ons te delen is welkom! Je kunt uiterlijk reageren tot 9 oktober 2022.

We kijken ernaar uit, tot snel!

Team Nelis