DOE JIJ AL SOCIAAL INKOPEN?

Van bedrijven wordt verwacht dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo is er de Participatiewet en wordt bij aanbestedingen verlangd dat ‘social return on investment’ wordt geleverd. Nelis is optimistisch over de kansen. Wij zien immers tal van organisaties die van meerwaarde willen zijn voor hun omgeving. Dat kan goed samengaan met zakelijk succes. Sterker nog: om duurzaam werkgelegenheid te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn gezonde bedrijven essentieel.

Hoewel de welwillendheid aanwezig is, merkt Nelis dat veel ondernemingen nog worstelen met de exacte invulling van de Participatiewet en het leveren van social return. Nelis helpt bedrijven daar handen en voeten aan te geven. We bieden de mogelijkheid om facilitaire diensten sociaal in te kopen, via Nelis Co. en/of erkende partners. Daarnaast begeleiden we organisaties met maatschappelijke doelstellingen binnen hun bedrijfsstrategie in te passen en leiden we gekwalificeerde werknemers toe naar de arbeidsmarkt.

  • Directe inkoop social cleaning en overige facilitaire diensten via Nelis Co. en/of partners
  • Advies op het gebied van social business development
  • Ontwikkeling en uitvoering van maattrajecten

Buy Social

Sinds de start van dit platform staan we met onze diensten op Buy Social. Dit is het platform om aan de slag te gaan met sociaal inkopen: creëer meerwaarde met jouw inkoop! Bekijk onze social cleaning producten hier.