Afscheid met een glimlach

Glimlachen kost niks, dus daar houden wij Nederlanders dan toch van, zou je zeggen!

Er zijn vele glimlachen. Een boer met kiespijn als je het niet echt grappig is. Een hele brede als je één van onze leuke post leest of een valse glimlach als je toevallig je schoonmoeder tegenkomt.

Van Zaher krijgen we een brede glimlach. Deze van oorsprong Afghaan heeft in zijn eigen land een Master in Pedagogie en is gespecialiseerd in cultuur en educatief werk. Hij spreekt vier talen waaronder Russisch en laten wij nou net een half jaar geleden een rol voor hem hebben als teamleider op een opvang voor Oekraïense vluchtelingen. Dank @Jeroen Visser voor deze kans bij @Socius. Zaher heeft zich door jullie hulp ontwikkeld en is door deze opstap nu doorgestroomd naar een baan in de logistiek. Bovenal is Zaher als mens een voorbeeld voor ons allen; een voorbeeld voor hoe je met elkaar omgaat en communiceert. Zaher deed altijd betrouwbaar en betrokken zijn werk, met een vriendelijkheid die niks kost.

We sluiten af met de laatste zin uit zijn whatsapp bericht aan onze Ian: “Dank je wel Ian. Ik mis ook jullie allemaal. De verandering hoort bij onze leven. Afscheid nemen altijd moeilijk. Dank voor collega’s. Ik ben zo trots aan beste mensen.” Daar ga je toch van glimlachen?