Social impact Nelis x GOM

€78.025, 80 aan social impact

Toen we een jaar geleden de samenwerking samen beklonken gaf Peter Hoeijmans van Gom onze Ian een belangrijke boodschap mee. Hij zei: “De dienstverlening wordt beoordeeld zoals alle andere partijen waar we mee samenwerken worden beoordeeld. Namelijk op kwaliteit, veiligheid en voorkomen. Dat jullie ons gaan helpen om meer impact te maken is uiteraard net zo belangrijk, maar maak dit voor mij en de organisatie Facilicom dan ook inzichtelijk!”.

Bij deze delen wij een jaar later de sociale impact die wij samen hebben gemaakt in 2021, dankzij de samenwerking met een geweldig team van mensen die we in de comments zeker niet zullen vergeten, Waarbij we naast sociale glas- en gevelreinigingsdiensten ook hebben kunnen adviseren bij aanbestedingen en ongekende talenten aan een baan hebben geholpen bij Gom en Facility Services. De totale kosten van Nelis over 2021 kunnen door ons PSO30+ certificaat voor 100% worden opgevoerd voor de social return verplichting.

Officieel hebben wij het eerste exemplaar (ingelijst en al) overhandigd aan Peter Hoeijmans. Het schijnt dat deze nu op het hoofdkantoor in Schiedam van bureau naar bureau gaat. Je bent trots of je gaat er vragen over stellen. Hoe dan ook een goede ontwikkeling.

Er komt volgend jaar waarschijnlijk een nog beter resultaat te staan. Opdrachten, mogelijke leerwerktrajecten, aanbestedingen en interne ontwikkelingen stemmen ons optimistisch. De mogelijkheden zijn talrijk, maar we kijken misschien een beetje door een gekleurde bril. Tegelijk is dat precies wat we allemaal nodig hebben. De positiviteit en plezier van iets voor anderen kunnen doen en daar de successen samen van vieren.

Grotere werkgevers als Facilicom kunnen ervoor zorgen dat ongekend talent wordt opgeleid en perspectief op een baan hebben. Deze talenten krijgen zo écht een (tweede) kans. Per talent kijken we samen wat zij nodig hebben om te kunnen blijven werken én dromen. Naast een hoop liefde, vertrouwen en een schop onder de kont, helpen we ze met schulden, sport en wonen. We fiksen wat nodig is en jullie maken dit mogelijk. Daarbij ook een Big Shoutout naar Buitengewoon en Etienne Friederichs. Nelis heeft net als onze Koekeloerders een kans nodig om te kunnen laten zien wat we waard zijn en dan moet er soms ook een deur voor je open worden gehouden. Werk je bij de club en wil je binnen Facilicom meer weten over de mogelijkheden voor inclusiever managen, neem contact op met etienne@wijzijnbuitengewoon.nl

Wil jij ook een duurzamere en sociale inkoopketen realiseren. Impact maken door je facilitaire dienstverlening bij Nelis in te kopen. Dan zetten we graag volgend jaar bij jou zo’n kek overzicht op je bureau. Neem contact op met frederiek@nelis.company